© 2009 Linda Beskedet om Michael Jacksons död

Beskedet om Michael Jacksons död

Världen har förlorat the King of Pop. När nyheten spreds i går på konserten var de flesta djupt chockade. Musiken avbröts och DJ:en berättade den tragiska nyheten för dem som inte redan fått sms eller blivit ringda av kompisar. Jag rusade hem och knäppte på CNN som bekräftade det fruktansvärda. Nu har vi 80-talister upplevt det våra föräldrar gjorde med Elvis och John Lennon.  

Så här i efterhand är jag glad över att jag fick det här beskedet på Bominx spelning i går, bland musikintresserade, människor som alltid såg Michael Jackson för hans fantastiska musik och som inte lät rykten och elakheter skugga hans person.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>