© 2009 Linda Sascha2

Veckans fynd

Ibland är jag riktigt svag för kitsch. Ofta är jag stark och står emot – min inredning är ju snarare minimalistisk än glitter och glamour. Men sist jag var in på kitschinredningsbutiken Kare på Sendlinger Straße var jag bara tvungen att kånka hem en surikatstaty i naturlig storlek. Förmodligen årets rekord i prylar man inte behöver. Han står nu i alla fall i mitt sovrumsfönster och vakar över mig när jag sover. Trygghetsfaktorn på sömnen har definitivt ökat nämnvärt.

Lemurvän

 

Sascha2

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>