© 2009 Linda kossor

Sverige i augusti

Det blir en långresa till Sverige i augusti. Härligt! Jag kommer inte hem så ofta. Bokade en flygresa för 1,800 på SAS, vilket är ok. När jag började resa mellan München och Stockholm för åtta år sedan låg det billigaste ungdomspriset på stolta 3,800 kronor. Mer än dubbelt så mycket. Ska man skratta eller gråta?

Jag ska träffa släkt och vänner som jag inte sett på länge samt gå på en mycket intressant tema-dag om Anne på Grönkulla som anordnas av Uppsala Universitet. Boken firar ju 100 år i Sverige i år. Duktiga litteraturforskaren Åsa Warnqvist har detta jubileum till ära sammanställt en antologi som heter ”Besläktade själar, Läsupplevelser av Anne på Grönkulla”, där jag finns med. Det ska bli roligt att se hur boken har blivit.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>