© 2009 Linda Therme1

Helg bokad på äkta tysk kurort

I de många tyska kurbadens mineral- och svavelhaltiga vatten återfinner man en del av den tyska folksjälen. Att åka på kur är lika vanligt som att åka på semester, i alla fall i den äldre generationen. Generation hit eller dit! När det finns kurbad i närheten är jag inte den som är den. Fredag till söndag kommer jag att ägna i hälsans tecken och njuta av hälsosamma bad på en av landets mest berömda kurorter, Bad Füssing. Har just bokat hotell. Bad Füssing ligger i Niederbayern, i närheten av Passau. Runt 10 000 kvadratmeter vattenyta med supernyttigt termalvatten väntar på mig. På bilden nedan ser ni ett av de tre kurbaden, Therme 1. Det här blir grejer! Mer utförligt om detta på måndag.

Foto: Copyright Kurverwaltung Bad Füssing

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>