© 2009 Linda Stubbe

Jobb jobb jobb

Den här veckan har varit extrem stressig. Jag sitter för tillfället med en jätteartikel som kräver att jag pratar med fyra olika personer. Den röda tråden gör sitt bästa för att slingra sig undan. Förutom det måste jag få klart en extremt trög översättning innan fredag. En kul grej den här veckan är att jag har rott i land ett större översättningsprojekt för i höst.

Vid sidan om hjälper jag svärfar med att koordinera texterna till den tvåspråkiga utställningskatalogen. Datumet för hans utställning är nu spikat för den 3 augusti i Boxwerk, Max-Vorstadt och kommer att löpa tre veckor. De som är intresserade av modern konst och befinner sig här i stan i augusti kan gärna höra av sig till mig om mer information. 

Puh! Stressigt värre. Jag har ändå varit duktig och tagit mina joggingturer om kvällarna. I går fick fantasin löpa lite fritt. Jag tänkte på troll där jag kutade runt i parken. Här finns det ju inga, det är ju något superskandinaviskt. Men ibland kan man ändå tycka sig se dem ; )

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>