© 2009 Linda Vice

Vice Photo Issue 2009

Vice Photo Issue 2009 med superfotografer som Terry Richardson och Ryan McGinley inblandade är för tillfället i München. Några av fotona var riktigt gripande, t.ex. barnporträtten av Martynka Wawrzyniak, se mer här. Annars tycker jag att en fantasisk lokal på Baaderstr. 7 inte utnyttjades till fullo. Rätt glest mellan bilderna och mycket trendigt folk som kom bara för att vara just trendiga och dricka sponsrade gratisdrinkar. ”Sehen und gesehen werden”. Som vanligt fick jag lite wannabe-allergi.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>