© 2009 Linda Wasser_klein

Den tyska ilskan tog skruv

Bloggen fick ju här fungera som ventil för min ilska gentemot den vattensprutande galningen i grannhuset. Historien fick ett överraskande positivt slut: Polisen tog verkligen tag i saken och kontaktade husägaren. Det visade sig att den gode mannen med tvättmanin helt enkelt är timanställd med förtroendet att få skriva upp sina timmar utan som helst någon kontroll. Arbetsgivaren hade redan frågat sig varför han behövde så otroligt många timmar för att städa den pyttelilla innergården. Polisen meddelade mig i dag att han fråntagits sin slang.

Jag säger det igen: Lite heltysk ilska kan ge resultat ibland! ;)

Bild: © Daniel Stricker / www.pixelio.de

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>