© 2009 Linda Zugspitze_panorama_klein

Romantik på Zugspitze i dag

Åh, vad romantiskt det är med bröllop. Jag tror att det var den finaste klumpen i halsen jag någonsin haft när jag själv vigdes förra året. Därför myser jag lite extra när jag här på kvällen läser i nättidningarna om nio par som i dag gifte sig på Tysklands högsta berg Zugspitze, på 2 962 meters höjd. Brudar, brudgummar och präst forslades upp med linbana.

Ingen dålig panoramabakgrund på de bröllopskorten!

 

Foto: © Manuela Maar/ www.pixelio.de

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>