© 2009 Linda Baricentro_klein

Veckans restaurang: Baricentro

En mysigt litet torg i München är Jakobsplatz. Här ligger flera trevliga restauranger och det judiska muséet. Mitt emot ligger bombastiska Schrannenhalle, som fortfarande försöker hitta sin plats som allroundtalang i stans uteliv.

I går åt vi på Baricentro, en liten och mysig italienare. Priserna är München-normala. Jag åt en jättegod bladsallad med  grillad getost och karamelliserade äppelskivor för runt 8 euro. Inrullade i filtar satt vi ute i flera timmar och njöt av den klara höstluften. Ett plus får stället för den trevliga, okomplicerade personalen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>