© 2009 Linda Sascha

Garderobens stora måste: Lederhosen

Medan jag i går dammade av min Dirndl och ställde mig att stryka förklädet inför Oktoberfest på lördag, kilade maken iväg och införskaffade ett par riktigt snygga Lederhosen. Han har hittills alltid vägrat, men de senaste åren har han varit ensam i kompisgänget om att gå på Wiesn i ”vanliga kläder”. Påtryckningar från både här och där fick honom därför att äntligen skaffa sig ett par. Nästan 400 euro gick kalaset på - byxor, strumpor, skjorta, näsduk och skor. 

Nu är vi redo för lördag! :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>