© 2009 Linda Dirndl

”O’zapft is” – Oktoberfest 2009 har börjat

Med några fler slag än vanligt fick Münchens borgmästare Christian Ude klockan tolv i dag upp det första ölfatet och med det traditionella  ropet ”O’zapft is” var Oktoberfest 2009 officiellt öppnad. Genast började festtälten servera öl till de tusentals människor som väntade vid borden.

Själv har jag kommit i min Dirndl, strukit förklädet och fixat mig. Har försökt fota mig själv, vilket var lite svårt (fattar inte hur alla dessa modebloggerskor får till snygga kort) Strax bär det i alla fall av mot tältet Bräurosl, där några kompisar har stammbord. Där är vi alltid den första wiesn-lördagen, något som är en av årets absoluta höjdpunkter. Jag tar förstås med mig kameran och förevigar kalaset!

2 Comments

  1. Madelene
    Posted september 22, 2009 at 22:06 | #

    Å vad du är fin! Tänk om man kunde klä sig lite mer så i sverige också ibland :)

  2. Linda
    Posted september 22, 2009 at 22:11 | #

    Hehe … vi får införa det!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>