© 2009 Linda DSC04334_klein

Min gårdag på Oktoberfest

Jag måste medge att mitt huvud är bra tungt just nu. Vi begav oss iväg mot ett fullpackat oktoberfestområde vid klockan fyra i går kväll. Köerna till tälten var långa, på grässlänterna låg avtuppade ungdomar. Någon tycktes ha fått en hjärtattack och blev bortburen av Röda korset. En annan såg ut att magpumpas på plats. Den första dagen på Oktoberfest brukar vara extrem.

Vi hade som sagt turen att ha ett eget bord i en av boxarna på Bräurosl. Och jag hade fruktansvärt roligt. Jag riktigt myste när jag släntrade hemåt över den stökiga festplatsen med en nybakad våffla med vipsad grädde i handen. Karusellåkningen hade jag nog inte behövt vara med om, jag mår alltid så dåligt av snurrande och så var det i går också. Här några bilder:

DSC04342_klein

DSC04332_klein

DSC04320_klein

folk_klein

ines2_klein

alex_klein

brezl_klein

gläser_klein

mat_klein

DSC04334_klein

3 Comments

 1. Posted september 20, 2009 at 14:07 | #

  Ser ut att ha varit trevligt det där. Ser också på din presentation att vi har två saker gemensamt. Jag kommer också från Uppsala och jag bor i Tyskland. Går på musikhögskoaln i Köln. I München har jag inte varit ännu men blev lite peppad nu. :)
  Ha det bra.
  Linnéa

 2. Linda
  Posted september 20, 2009 at 14:13 | #

  Hej Linnéa! Vad roligt att du hittat hit! Köln är en underbar stad. Där har jag varit flera gånger! Den är ju mindre än München och har det där riktigt mysiga över sig. Jag säger bara Kölsch! :) Ha en jättefin helg! / Linda

 3. Posted september 20, 2009 at 21:27 | #

  De lät vääääldigt gott med den där vofflan =) Kramiz så länge

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>