© 2009 Linda Kneipp_klein

Ibland måste man få skämma bort sig själv lite

Jag hatar bloggar som gör smygreklam, men nu måste jag ta risken och göra det själv! Jag är nämligen helt såld på naturlig hudvård och  handlade in mina absoluta beauty-älsklingsprodukter i går. Mitt badrum är ytterligare berikat med mandel-duschbalsam, ett ljuvligt mjölkbad, ett fikonmjölkbad samt mandelolja att smörja in sig med. Allt från geniala märket Kneipp. Jag vet inte vad Kneipps produkter kostar i Sverige. Jag betalade i alla fall 18 euro för hela kalaset, vilket jag tycker är riktigt billigt. Nu är jag laddad för en typisk söndag á la kvinna nästan 30! ;)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>