© 2009 Linda birnen_klein

Att lära sig att pengar inte växer på träd …

Promenerade förbi den här gatuförsälningen i dag och blev alldeles glad inombords.

När jag var liten fick man hushålla med slantarna. Vi sålde majblommor och bingolotter för tennisen och fotbollen. Jultidningar krängde man för att få ihop pengar till TV-spelet. Vi fick inte en skål med ostbågar när vi tittade på film utan en mugg i var.

Ok, det här blev lite för mycket ”när jag var liten lekte jag med kottar i skogen och det dög bra det också”. Vad jag ville säga var att jag helt enkelt blev glad att se barn sälja päron på gatan. Det kändes så attans förnunftigt bara.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>