© 2009 Linda pappa

Familjebesök

Då har man hämtat upp pappsen med tjej på flygplatsen. Efter ett robust mål mat bestående av Schnitzel för deras sida och Spätzle för min, har de nu dragit sig tillbaka på hotellrummet för att ladda inför fredagens planerade Oktoberfestbesök. Vi tänker gå till mitt favvo-tält Schützenzelt redan runt tio på morgonen. Jag tycker att Wiesn är som trevligast på dagen – samma stämning som på kvällen, men med mindre trängsel och fylla. Det ska bli roligt att se vad mina gäster tycker om spektaklet!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>