© 2009 Linda Schnee_klein

München kl. 23:20 – Första snön har precis börjat falla!

Det snöar! Jag sitter förskräckt och kikar ut genom fönstret och gatlyktans sken kan inte ljuga – det lyser nämligen upp ett skyfall av blötsnö som faller i stora flingor. Det ser ut som Kalle Ankas julafton utanför! Är det någon mer än jag som inte är förberedd på vinter? Var är alla filtar, tjocka stickade tröjor, termosar med varm choklad? Det här får inte vara sant, hösten har ju precis bara börjat. Hjälp!

Foto: © Marcus Stark/ www.pixelio.de

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>