© 2009 Linda Magicofthedance_klein

Magic of the Dance (and friendship)

Kvällens nördande vid datorn avbröts av en fantastisk överraskning i form av ett telefonsamtal.

När jag tog studenten för 10 år sedan ville jag inget annat än att komma ut i världen. Det blev därför en tur till Irland och jobb på hotell. Fortfarande brukar jag tänka tillbaka på den korta tiden som något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Människorna är fantastiska, okomplicerade och öppna. Pubarna är ösiga och naturen oförskämt vacker – gröna kullar, betande får, piskande hav, mosstäckta borgar och ruiner. Irland är något av det vackraste man kan upptäcka i Europa.  

I kväll ringde Catriona, min chef och bästa vän under tiden i Irland. Vi har inte hörts på 10 år(!), hon tappade bort brevet jag skrev med min kontaktinformation. Jag trodde hon hade flyttat. Det hade hon, men hon hade också hittat mitt gamla brev när hon städade. Jag bara älskar livet ibland.

Catriona berättade att en av hennes bästa väninnor dansar i den irländska dansshowen Magic of the Dance som kommer till Tyskland i början på nästa år. Vi bestämde oss därför för att ses i Frankfurt i februari, gå på dansföreställningen och sedan åka till München och uppleva Bayern i vintertid med Glühwein och skidåkning i Alperna. Det var länge sedan jag var så här glad!

Och alla ni här nere som gillar irländsk folkdans – håll utkikt efter Magic of the Dance i vår.

Foto: www.magicofthedance.com

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>