© 2009 Linda Bauch_klein

Kyla mot celluliter – det blev i alla fall lite naket

BILD Zeitung är expert-tidningen vad gäller att integrera nakna flickor i reportagen. Ta t.ex. tidningens hemsida i dag med rubriker som ”Sex och förräderi” (SPD-politikern Platzeck ska ha dejtat en f.d. Stasi-dam) och ”Sexig som förut sin mamma” (Susan Sarandons dotter strippar i TV-serien Californication. Gäsp!

Det hela toppas med ett BILD-test i TV-format: ”Hjälper verkligen kyla mot celluliter?” Ung, blond kvinna i bikini stoppas för tre minuter i en kylkammare med minus 150 grader. Stolt berättar idémakaren Wiktor Papadopulos att man på tre minuter kan bränna upp till 2 000 kalorier. Dessutom ska cirkulationen stimuleras så pass mycket att celluliter bekämpas effektivt

Nu intervjuas förvisso en näringsexpert som ställer sig lite skeptisk till det hela och menar att man möjligtvis klarar av att bränna 2 000 kalorier på Tour de France, inte tre minuter i kyla. Och några studier som belägger kylterapins effektivitet finns inte. Men vi har en stelfrusen modell i bikini som hoppar runt framför kameran … hälften vunnet! ;)

Foto: © Eva Kaliwoda/ www.pixelio.de

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>