© 2009 Linda Meeting

Så här ser våra möten ut

Har precis spelat in dagens glosor och fraser. Nu sitter jag och kikar på fotona från språkkursmötet i fredags. Vi är ett ganska stort gäng som innehar licenser för språkkurser och vi träffas då och då för att byta erfarenheter. Vi kommer alla från olika länder och det är alltid väldigt roligt att sitta och brainstorma när så många olika mentaliteter och inställningar är inblandade.

Pizzakartonger och tomma vinflaskor dominerar bordet. Mitt löfte till mig själv att skärpa till mig vad gäller mat- och sportslarv bränner i själen vid anblicken.

One Trackback

  1. [...] Dieser Eintrag wurde auf Twitter von Linda Karlsson Eldh, Linda Karlsson Eldh erwähnt. Linda Karlsson Eldh sagte: Så här ser våra möten ut (http://cli.gs/vMBnn) http://cli.gs/vMBnn #språk #möte #pizza [...]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>