© 2009 Linda Badfüssing_EuropaTherme

Hektisk badhelg!

Jag känner mig urlakad. Har varit och badat termalbad hela helgen och det tar verkligen på krafterna. I lördags hade vi möhippa för kompis Karin och åkte till Bad Aibling över dagen. I går var det Bad Füssing och Europatherme tillsammans med svärföräldrarna som gällde. Det var faktiskt en rolig upplevelse att se svärfar hoppa runt som en delfin i de många bassängerna. Han hade inte varit i ett simbad på över tio år(!) För egen del tror jag att det blev en liten överdos av svavel. Har ont i lederna, framför allt knäna. Jag blev ju knäskadad på en fotbollsmatch för 15 år sedan och är sedan dess tio procent invalid i högra knät. Detta har nu utvecklat sig till ett sånt där väderknä som jag trodde bara gamla människor hade. Jag är en mästare på att veta när vädret vänder. Just det knät värker som attans sedan min bad-session. Eller så beror det på det otroligt usla vädret vi har här nere för tillfället – svinkallt och spöregn.

Just nu sitter jag och jobbar på tre olika projekt samtidigt. Sascha, min man, sitter vid skrivbordet bredvid och knaprar baldrian-tabletter. Vi är rätt stressade båda två just nu. Och vädret gör inte det hela bättre. Hmm … jag som gillar regn. Jag modifierar detta påstående till att enbart omfatta sommar- och höstregn. Regn på vintern är nog bland det tristaste som finns.

Foto: Utepool på Europatherme, © Kurverwaltung Bad Füssing

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>