© 2009 Linda 34gr

Romantiskt hotell i Sydtyrolen

Läste i Focus i dag om ett fint hotell i Sydtyrolen: 4-stjärniga Parkhotel Holzner som funnits sedan 100 år tillbaka. Jag fastnade för de fina bilderna. Det bara ångar jugendstil om hela stället, föra året vann hotellet ”årets historiska gästgiveri i Sydtyrolen”. Och med de fantastiska bergen runt hörnet. Hit måste jag åka någon gång och slappa i de stora fåtöljerna i gröna baren. Jag hoppas på att återkomma med reseberättelse.

01

14

15

17

18

29 

Foto: Hotell Holzner

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>