© 2010 Linda Käsefondue_klein

Ny dag, nytt år, nytt decennium!

Mitt nya år har suboptimalt börjat med pizza, choklad och chips. Det blev nämligen både sent och lite väl mycket dricka i går. Middagen var fantastisk med massor av läcker ostfondue. Jag antar att det är närheten till Schweiz som gör ostfondue så poppis här nere. Ni där hemma som inte har ett fondueset kan jag verkligen rekommendera att köpa det. Festligt, enkelt och jättegott.

Runt 23:40 gick vi iväg till närbelägna Reichenbachbrücke, där massor med folk hade samlats för att skjuta raketer och fira tolvslaget. Där skålade vi, dansade och stod i vägen för spårvagnar och godtrogna bilister som trodde att de kunde komma över bron. Fruktansvärt barnsligt och väldigt roligt. Festen i Glockenbach var också lyckad med massor av folk jag kände.

Sedan en längre tid tillbaka letar vi lägenhet just i Au, vilket tycks vara Tysklands svåraste projekt. Alla vill bo där just nu. Och området är helt enkelt perfekt: Det ligger precis vid Isar, Glockenbach med alla affärer och barer ligger ett stenkast bort och det är lugn och ro på gatorna. Kanske 2010 blir året då jag och Sascha hittar vår drömlya i Au. Hoppas hoppas hoppas!

I morgon åker vi tidigt till Dresden för att hälsa på hos en av de två hunduppfödarna. Jag hoppas att jag får tid att fota lite inne i stan. Dresden är en väldigt spännande stad och jag har tyvärr aldrig varit där.

Foto: © Joujou/ Pixelio

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>