© 2010 Linda katsumi

På väg i (för mig) gryningen

Vi fick kvällsbesök lite spontant i går och det som började med lite mat och prosecco slutade i en lång diskussion på det farliga temat tro och livsåskådning. Eftersom alla hade olika åsikter satt vi uppe till klockan tre på natten och dividerade. Detta var förstås riktigt illa med tanke på att vi skulle gå upp vid sju. Om några minuter ska vi åka och hälsa på en av valparna som kanske ska bli vår inom snart framtid. Hela vägen till Schweiz ska vi, som tur är bor de på ”vår sida”, dvs den tyska och innan Zürich, vilket inte är så extremt långt. Men en fem timmar enkel resa med bil blir det nog ändå.

Usch, vad trött jag är! Men samtidigt är jag alldels spänd! Det är ju en riktig praktbebbe jag ska träffa i dag!!!

Tillägg 17 januari 2010

Hundarna var fantastiska, men vi har bestämt oss för att säga ifrån den här valpen och vänta lite innan vi skaffar hund. Det är helt enkelt ett jättebeslut att skaffa en till familjemedlem och vi kände oss lite för oerfarna när vi satt där med alla hundarna och de ulliga bäbisvalparna. Det får bli bara vi två ett tag till. Kanske lite fegt, men det är nog bättre för både oss och vovven om vi väntar tills alla är redo. Därför får hundsängen i sovrummet stå tom tills vi kommit så långt.

One Trackback

  1. [...] DE(MUC) » På väg i (för mig) gryningen [...]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>