© 2010 Linda Flugzeug_klein

Polisen söker man med sprängmedel på Münchens flygplats just nu

I dag på eftermiddagen upptäcktes sprängmedel i ett handbagage på Münchens flygplats. Sprängmedlet hittades i en bärbar dator. När ägaren till datorn märkte detta ryckte han åt sig väskan, rusade ifrån säkerhetskontrollen och flydde in på terminal 2. Nu är stora delar av flygplatsen avstängda och 1.000 poliser letar efter mannen.

Terminal 2 är terminalen för Lufthansa- och Star Allianceflyg och har en kapacitet på 25 miljoner passagerare om året. Där gömmer sig alltså i skrivande minut en man med en bomb i väskan. Fy, vad otäckt.

Foto: © Rainer Sturm/ Pixelio

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>