© 2010 Linda Aponeo_klein

Vad vore jag utan mitt online-apotek?

En av de första sakerna jag reagerade på när jag kom till Tyskland var att det finns så otroligt många apotek. Det finns minst ett i varje kvarter. Själv har jag tre på ungefär samma avstånd.

I Sverige är ju apoteket i statlig ägo. Här är apoteken privata företag, vilket öppnar dörren för de otroligt praktiska online-apoteken. Sedan ungefär två år tillbaka beställer jag allt i medicinväg på nätet – plåster, vitaminer, aspirin tandborstar och hudvård.

Efter att ha provat flera olika har jag fastnat för Aponeo, ett online-apotek i Berlin. Priserna är helt otroliga, jag betalar t.ex. 40 procent mindre för mina b-vitaminer och beställer man för över 50 euro är paketet portofritt. I dag kom mina hudvårdsprodukter och även där har jag sparat in massor jämfört med regulära priser.

One Comment

  1. Gunnar Andersson
    Posted augusti 11, 2010 at 12:29 | #

    I want mirapront

One Trackback

  1. By Lindakarlsson on januari 11, 2011 at 14:56

    Lindakarlsson…

    [...] something about lindakarlsson[...]…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>