© 2010 Linda IMG_0622_700

Lite smått och gott

Tänkte posta några bilder från promenaden i dag. Tyvärr gick ju solen i moln så fort vi klev utanför dörren, men det gjorde inget. Det var så mysigt att göra  något tillsammans med Sascha. Eftersom vi båda jobbar rätt mycket finns det inte så mycket tid åt klassisk tvåsamhet. Det blev en rätt lång runda i Nymphenburger Schlosspark.

Jag älskar Amalienburg som ligger i slottsparken. Den dåtida kungen byggde den som lustslott till sin fru.

Vackra detaljer

Jag älskar fåglar av alla slag. De får mig alltid att skratta.

Slottet ser ut att sova i allt det vita. Och skulpturerna sover likaså, inpackade i trälådor  över vintern.

Is på kanalen.

Massor med svanar, änder och annat näbbfolk. När fågelinfluensan härjade för några år sedan vågade folk inte gå till parken. Då var jag ute på promenad i princip helt ensam var och varannan dag. Polis och brandkår stod på slottsbacken och verkade vänta på mördarsvanarnas anfall. Tänk vad människor är rädda av sig.

Titta, vilken vacker dörr vi hittade i närheten av Romanplatz!

Nu sitter Sascha i telefonkonferens och domderar. Själv har precis skickat iväg ett jobb och tänkte ta kväller. Eftersom Sascha har lite av en dålig dag funderar jag på att vara söt och snäll hustru och laga hamburgare. Jag är ju själv vegetarian, men genom åren har jag lärt mig att vägen till en mans mage ofta går genom en köttbit. Jag är nämligen inte en sådan där vego-människa som spyr av att ta i kött. Jag är bara väldigt glad att slippa äta det själv och jag hoppas att många slutar med kött för naturens och djurens skull. Men att omvända Sascha till vegovärldens alla härligheter har jag gett upp för länge sedan.

Nu ska jag sätta mig och pyssla lite på Nafs, novellnätverket jag är medlem i. Jag såg att det lagts upp massor med spännande noveller på forumet.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>