© 2010 Linda Ballack

Vilket garv, Michael Ballack!

I går slötittade jag på en dokumentär om en bondgård vid havet uppe i norra Tyskland. Det hände inget särskilt. Bonden skötte sin gård, bondmoran gnällde när det snapsades för mycket, turisterna klappade grisar och man åt spaghetti och köttfärssås som östes ur kastruller på bordet. På kvällen övade de vuxna sönerna inför byns stora tävling i dragkamp.

Sedan var jag tvungen att spola tillbaka på digitalboxen hundra tusen gånger. Det blev nämligen reklampaus och reklamfilm med Michael Ballack, en av Tysklands största fotobollsstärnor. Ballack gör reklam för något hotellbokningsföretag på nätet. Och landslagspelaren Ballack må vara en mästare på att nicka och dribblar och skjuter mål som en tvåfotad gud. Men skådespeleri är inte hans starkaste sida. Hur krystad känns inte denna spelade out-take? Men attans vad roligt! :)

Foto: Screenshot

One Trackback

  1. By DE(MUC) » En förvirrande dag on juli 28, 2010 at 12:16

    [...] VM kunde man alltså se Ballack på varenda husväg och reklampelare i stan samt på TV (se exempel här), vilket förstås inte var så optimalt ur reklamsynpunkt eftersom Schweinsteiger, Klose och [...]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>