© 2010 Linda IMG_2070_700

Mitt nya intresse: byggmaskiner och truckar

I dag har jag sprungit runt på Bauma hela dagen. Pumpsen orsakade hela sex blåsor, vilket påminner om CeBIT-tiderna. Men är det mässa så är det och då gäller det att vara hårdhudad eller ömsa. Jag ömsade. Under dagen befann jag mig större delen av tiden hos Volvo (som jag skriver artikel om). Det var roligt att träffa svenskar och höra dem berätta om sina visioner för Volvo i Tyskland.

Med stor glädje var hela området framför Messeeingang Ost fullt med STÅLDINOSAURIER!!!! Min största passion. Min stora dröm är att en dag få klättra upp i en och snurra runt runt någon gång. Kanske när jag fyller 50?

Mässan var förstås präglad av alla flyg som inte går. På skyltar vid ingången ber man om förståelse för att vissa montrar är tomma.

Volvo visade upp sin nya truck. Mellan intervjuerna köade jag ständigt för att få provsitta metallbjässen, men det blev aldrig min tur. Kanske i morgon.

Folk var väldigt intresserade.

Volvo hade en jättemonter plus stora ytor utomhus.

En lång dag avslutades med Sascha på Il Golfo.

Många ansikten man kände till i vår älsklingslokal überhaupt.

Läckra rätter på menyn.

Jag sammanfattar med att säga att jag åt alldeles för mycket.

Och vår fine vän Franco bjöd på Portvin.

Nu ska jag sussa kudden. Det blir mässa i morgon också (men med andra skor).

2 Comments

  1. M
    Posted april 22, 2010 at 11:58 | #

    Helt säker på att det var en truck och inte en lastbil? ;)

  2. Linda
    Posted april 22, 2010 at 15:05 | #

    Hehe … ops! Lastbil ska det absolut vara! : )

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>