© 2010 Linda Wetter.de

Nu kommer sommaren hit också!

Som ni vet älskar jag regn. Men om det är något jag inte alls gillar så är det kyla. Mamma ringer från sin Baden-Baden hemma i Uppland och håller på att svettas ihjäl och här går vi med mössa och halsduk. Nu längtar jag riktigt mycket efter semestern.

Men det ska visst bli varmt även här nere hos oss. Som ni ser på bilden ser det ut att bli fint väder redan i helgen. Och i München sitter inte folk och slöar vid sådana prognoser. Vi är bjudna på grillfest i morgon vid Isar. En av av våra kompisar känner någon som ansvarar för grillande i Schützenfestzelt på Oktoberfest och han ska tydligen komma med sina grillar och köttbitar. Våra enda instruktioner har varit att ta med en sallad. Det blir min första grillfest i år. Juhu!

Bild: www.wetter.de

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>