© 2010 Linda IMG_3469_klein

Sonntag in der Sonne

Jag plåtar  ju så gärna vackra hus och i dag fastnade jag för detta i Max-Vorstadt. Ser det inte ut som en underbar sockerbakelse ur en rar saga?

Annika och jag tillbringade eftermiddagen i Haidhausen, där vi informerade på en gatufest om Refugio München, ni vet flyktingföreningen vi hjälper till i sedan flera år tillbaka. Just i dag hade vi händerna fulla med bollkastning som vi ordnat för barnen. Det blev ett väldigt kutande och hämtande av konservburkar i den kvava värmen.

Vissa barn var så söta att man tänkte ”hmmm … man kanske skulle ändå” (se exempel på fotot nedan). Men en rad andra snorungar fick mina äggstockar att dra känselspröten till sig ordentligt. Fy tusan vilka hemska barn och ruskiga föräldrar det finns i den här världen. Huvva!

För bara några timmar sedan såg himlen ut så här.

Men just nu ryter moder Natur utanför och det spöregnar och åskar utan dess like. Tur att man har tak över huvudet och kan sitta inne och mysa. I morgon börjar en ny vecka. För min del innebär detta ett översättningsprojekt som både är extremt omfattande och väldigt brådskande. Därför kommer det nog att bli en del stress.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>