© 2010 Linda IMG_4336_klein

Tyskland vs. Sverige – dag 18

I dag är det svårt att säga om Tyskland eller Sverige får flest pluspoäng.

Jag är så otroligt trött. Det är underbart att hälsa på släkt och vänner, men jag är inte direkt van vid att aldrig få sova ut. Har inte sovit ordentligt en enda natt sedan jag kom hit. Det finns helt enkelt alldeles för mycket att missa genom att sova. En sak är säker: Jag behöver några dagars semester efter den här semestern.

De senaste dagarna har jag firat pappas födelsedag, umgåtts med mina systrar och sjungit allsång. Förutom förkylning har jag dragit på mig en läskig magkatarr. Det extrema kaffedrickandet de senaste veckorna har helt enkelt tagit kål på min annars så motståndskraftiga magsäck. Pluspoäng för Tyskland som ett land där jag aldrig har ont i magen.

Mamma skulle ha kort på oss tre systrar så vi gjorde vårt bästa.

Max var för det mesta på glatt humör.

Under fotograferingen strejkade han dock på ett ganska märkligt sätt. Kanske gick en struts förbi BB den där gången för två år sedan …

Pappa fick sällskapsspel och bok om GI-metoden i födelsedagspresent.

I dag var jag bjuden på 75-årsfest och vi sjöng allsång till gitarr och dragspel. Det var så svenskt och vackert att jag fick tårar i ögonen. Vi sjöng bl.a. de här fina gamla låtarna. Snyft, snörvel, nostalgi och blågul själ. Tio poäng till Sverige.

Dagny

Dans på Sunnanö

Idas sommarvisa

Drömmen om Elin

One Comment

  1. Madelene
    Posted augusti 22, 2010 at 09:52 | #

    Fina systrar! :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>