© 2010 Linda IMG_4469_700

Aldrig mer se en ”Boiler”

Jag har en dröm om ett liv utan varmvattenberedare i lägenheten. Visst är det underbart att bo i ett gammalt hus med högt i tak, stora fönster och vackra trägolv. Men frågan är om detta är värt den urgamla teknik som man ofta får på köpet. Sascha och jag och vår ”Boiler” har varit ovänner sedan första start. Sascha vill kunna duscha länge på morgonen, jag vill tvätta ansiktet i varmt vatten på kvällen. Boilern vägrar. Duscha och diska sträcker han sig till. Och har vi gäster får siste man duscha iskallt därför att varmvattnet är slut.

I kväll ska vi på visning av en lägenhet i Glockenbach. Bilderna ser bra ut, den är större än vår nuvarande lägenhet och hyran ligger på strax över 1 000 euro, vilket är riktigt överkomligt för det området. Jag vågar inte hoppas på att det här kanske är drömlyan, har ju blivit besviken så många gånger förr, men titta ska vi i alla fall och kanske kanske allt är kanon. Och kanske kanske badet befriat från varmvattenberedare.

2 Comments

  1. Posted september 6, 2010 at 16:18 | #

    10.000 euro hyra????

  2. Linda
    Posted september 6, 2010 at 16:32 | #

    Haha!, nej 1 000!!!! Vilken miss!!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>