© 2010 Linda IMG_4530_700

Sojakaffe: Räddaren i nöden i regnrusket

Jag har aldrig sett den här sorten i de svenska kylhyllorna, men alpro soya har ett väldigt gott sojakaffe på tetra som verkligen är min livräddare just nu när regnet öser ner och ögonen inte vill koncentrera sig på skärmen. Soya Macchiato heter drycken och är tusen gånger bättre att dricka än bara vanligt svart kaffe. Istället för pigg och hålögd blir man pigg och vitaminstoppad.

Vi ska strax iväg och mäta väggar i vår potentiella nya lägenhet. Beslut fattas i morgon. Det hänger faktiskt bara på badrummet just nu. Vi har nämligen både tvättmaskin och tumlare som vi inte vill skiljas ifrån och badet skulle kunna vara klippt från Fylke. Anledningen till att vi tvekar in i det sista och hattar fram och tillbaka är förstås att en flytt i München som sagt innebär att se Euro-tecknen dansa revy framför ögonen. Så frågan i kväll och i morgon är helt enkelt om vi släpper lös kulorna eller inte. Vi tenderar åt ja-hållet just nu, men med oss vet man aldrig! ;)

One Comment

  1. Madelene
    Posted september 13, 2010 at 23:45 | #

    Jag hoppas lägenheten blir er kusin! :D

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>