© 2010 Linda IMG_4673_700

BMW:s plåster på såret

När man befinner sig mitt i en svindyr flytt är det inte så roligt att köra över en skruv som borrar sig in ena bildäcket och leder till att alla fyra sommardäcken måste bytas ut (en bra och tre kassa profiler är inte så optimalt) för den stolta summan 800 euro, ein investering vi hade tänkt göra först i vår. Nä, där satt det allt någon automobilängel på något moln och ville annorlunda.

BMW försökte muntra upp och gav oss ett pepparkakshjärta med texten ”I mog BMW” (”Jag gillar BMW” på bayerska). Då kändes allt förstås mycket bättre, hehe. Men nu har jag så många pepparkakshjärtan här hemma att jag funderar på att börja äta upp dem.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>