© 2010 Linda IMG_4751_700

12 timmar Autobahn för Bauhaus-dröm i Bonn

Nu är jag allt bra mör … har åkt fram och tillbaka till Bonn i spöregnet, upplevt äkta Nordrhein-Westfalenbor, förundrats över sagolika hus, beundrat floden Rhen – Västeuropas största flod, funderat över Bonn som f.d. huvudstad, ätit god mat, gjort ett möbelkap som inte är av denna världen samt gnuggat underverket med sadeltvål sedan en timme tillbaka. Huvudet spränger av såväl möbellycka som trötthet. Nu kryper jag till kojs med en zombiefilm (Diary of the Dead blir det nog), min bästa medicin för att varva ner.

Bonn-rapport kommer i morgon bitti. Väldigt intressant och söt stad, måste jag säga.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>