© 2010 Linda klädnypor

Die Hausfrau! : )

Ibland är det riktigt roligt med home office. Som nyss exempelvis: Det spöregnar ute och är så där rått och kallt och otrevligt i allmänhet. Det ringer på dörren och en postgubbe jag inte sett tidigare står i dörren med ett paket. När jag hälsar med ”Guten Morgen” klockan kvart över elva en onsdag förmiddag skakar han på sitt blöta huvud och mumlar ”Diese Hausfrauen”. Hehe, visst är de för jäkliga dessa lata hemmafruar som går upp halv elva bara för att fila naglarna, pudra näsan och ta emot den nya beställningen gardintyg som levereras till dörren! Måste rusa: Ska hämta upp kungspudeln hos frissan! ;)

Foto: © Oliver Haja / pixelio

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>