© 2010 Linda IMG_5420_klein

Veckans restaurang: Gast

I samma byggnad som Münchens kulturcentrum Gasteig i Haidhausen, stans franska stadsdel, ligger en restaurang/bar som är mer än värd ett besök. Gast heter stället och är en liten oas tycker jag. Personalen är supertrevlig, maten god och bubbeldrickat glittrar så trevligt i de varma ljuset där inne.

I dörren får man ett chipkort som man lämnar fram vid beställning av mat och dryck. Man betalar senare i kassan när man går hem. Vid olika diskar kan man hämta pasta, pizza, sallader, efterrätter och allt annat man är sugen på. Sedan är det bara att sjunka ner i någon bekväm soffa och njuta av den trevliga atmosfären.

Jag tittade förbi på Gast i går kväll efter danskvällen på Muffathalle. En f.d. kollega har fått ett drömjobb och det måste ju firas med prosecco i mängder. Nåja, tre glas blev det i alla fall och det räcker när man är hela 30 bast och måste gå upp klockan sex dagen efter! ;)

2 Comments

  1. Posted oktober 29, 2010 at 18:11 | #

    åååh bjud mej dit vetja!!

  2. Linda
    Posted oktober 30, 2010 at 02:46 | #

    Absolut, Daniel! :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>