© 2010 Linda IMG_5431_klein

Tack och lov för Fettgebäck

Varför har jag inte bloggat de senaste dagarna, jag som annars har så mycket att bubbla om? Det är inte så att jag inte har några roliga historier från det här galna landet längre – led exempelvis igenom ännu en lägenhetsvisning i går, denna gång med en lägenhetskandidat som till mäklarens förskräckelse visade vara världens läskigaste jätterasist. Han gick inte ens på Biergarten därför att det är ”så fullt med turkar och slöjor”. Hilfe, säger jag som också räknar mig som en typ av invandrare här.

Att flytta i München är också något jag skulle kunna skriva kilometrar om. Men det tänker jag inte göra, i alla falla inte i dag. Jag är nämligen riktigt stressad av en soppa lagad på lika många delar roligt jobb som tråkiga flyttförberedelser, minst en del frustration, kryddad med alla kufar som springer här om kvällarna. DER Kandidat låter sig inte finnas … DER Makler har slutat göra reklam med att man kan dricka vin om kvällarna på balkongen. Nu vill han bara att folk bestämmer sig.

Som tur är finns det Fettgebäck – Fettbakverk – fritterade onyttigheter fyllda med glass och kvarg och grädde och allt annat som bygger bo på höfterna. På bilden ser ni favoriten för tillfället. Satan, vad gott!

2 Comments

  1. Posted november 4, 2010 at 02:18 | #

    Idioter finns överallt…

    Men vad gör du? Kommer varje dag med nya onyttigheter och jag sitter här med vatten i munnen. ;)

  2. Linda
    Posted november 4, 2010 at 08:27 | #

    Har aldrig träffat på särskilt mkt rasister här i stan, därför blev jag lite extra skärrad! Men lite mättade fetter och mkt socker gör oftast susen! :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>