© 2010 Linda dt

Deutsche Telekom har slungat mig tillbaka till tidigt 90-tal

När man flyttar anmäler man det till Deutsche Telekom, ett tyskt företag som är Europas telekommunikationsföretag och tillika tyskbyråkratisk monopoljätte (trots privatisering) med hela kommunikationsnätet i sin hand.

Vi hade anmält om Internet och telefon från och med på måndag. Härlig var därför överraskningen att sega Telekom stänger av all kommunikation i den gamla lägenheten fyra dagar innan detta datum. När jag i morse alltså skulle sätta mig och förbereda en telefonintervju klockan halv elva upptäckte jag därför att jag var isolerad från omvärlden på värsta tänkbara sätt.

Att sköta mail, googlande och telefon över Iphonen kändes förstås lite segt. Därför har jag och datorn för tillfället kontor hos svärisarna som gör sitt bästa för att tassa och inte störa. Ni kan inte ana hur mycket jag ser fram emot mitt nya stora home office som vi för tillfället inreder i nya lägenheten.

Lite mysigt är det faktiskt, som att bo hemma. Lunch och middag serveras. Man kan göra beställningar på godis och båda går och lägger sig tidigt så att man kan knattra på datorn i fred till sena natten.

Så jag antar att jag ska tacka Telekom för lite mer social kontakt med mina svärföräldrar. En annan gång … det är lite trist att invadera mina väldigt snälla och sociala svärföräldrar på grund av deras DSL.

One Comment

 1. Posted november 8, 2010 at 00:30 | #

  Jag lider med dig för jag vet hur det känns.
  http://wp.me/pxNs9-7l
  http://wp.me/pxNs9-7x

  Hoppas i den nya lägenheten får du allt snabbt och utan problem.
  Njut så länge av den goda ”servicen” hos svärföräldrarna.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>