© 2010 Linda IMG_5498_700

Tokig tysk-rysse eldar svenskt

Jo, efter en miljon svängar till Bauhaus, Obi, Toom och alla andra Baumärkte som kryllar i det här landet, blev det en bäbis till hushållet Karlsson-Schwartz. En järnbjässe på 135 kilo kånkades upp av samtliga starka kompisar som råkade befinna sig i kvarteren när Sascha kom hemfarande med sin nya stolthet, sin Schwedenofen, i förra veckan.

Min järnälg fick ta plats på braskaminen – är det en Schwedenofen så är det, eller hur? Men väl svensk blev första brasan. Sascha eldade nämligen upp mitt kubbspel det första han gjorde i glädjeyran. Kungen brann som tusan. Helgerån är vad det är.

One Comment

  1. Posted november 16, 2010 at 01:03 | #

    önskar alltid torr ved i förrådet :D

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>