© 2010 Linda IMG_5599_700

Hotelltips för er som ska åka till Tyskland

Nu måste jag slå ett slag för hotellkedjan Motel One. Dessa hotell har poppat upp över hela landet på senare år. De är billigare än många andra, men att kalla dem motell är överdrivet. Ok, man har ingen telefon eller minibar på rummet och rummen är inte jättestora. Men för ungefär 90 euro per natt (dubbelrum) får man ett otroligt fräscht och snyggt inrett hotellrum med sprakande brasa på platt-TV:n.

Jag bokade mamma och hennes sambo på Motel One vid Sendlinger Tor här i stan och bad om att få ett rum med utsikt. Och vad säger ni om den här utsikten, mitt i stan i München? Och om ni tittar på hemsidan så kan jag garantera att allt verkligen ser ut som i det gör i verkligheten.

Mina besökare är mer än nöjda.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>