© 2011 Linda IMG_0180_klein

Massor med ”Schwein”

Appropå grisarna jag babblade om häromdagen. Jag har fått massor av dem, små rara svin som ska ge mig massor med svintur 2011. Förkylningen är i alla fall som bortblåst så jag måste väl påstå att jag har startat året riktigt bra.

Vad jag inte vet är om man får äta upp dem eller inte så jag har helt enkelt tolkat det som att man självklart ska göra det! ;) Det har varit helt omöjligt att jobba i dag: Jag får inte tag på en kotte. Alla tycks klamra sig fast vid den slappa helgdagsstämningen och vägrar jobba. Jag vet inte hur det är hemma i Sverige, men här tycks varken jul och nyår sluta förrän den 10 januari. Jag kan bara tänka mig hur grinigt det kommer att vara på tunnelbanan den måndagen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>