© 2011 Linda IMG_5896_700

Nu måste jag lovorda detta land igen för allt skönhetstrams

Är det inte härligt ibland att varenda grönsak finns i pillerform, att varenda grönsak finns i form av en ansiktsmask, att man kan välja och vraka bland yoghurt, lera, frukter och knasigt flams och trams när man ska kräma in och peela nyllet? Och allting kostar hälften mot vad det hade kostat hemma i Sverige. Prisa gudarna för de europeiska lågprisländerna!

I kväll bejakar jag därför min fjolliga sida och experimenterar med allt möjligt jag samlat i badrumsskåpet under mina otaliga räder på DM, Rossmann, Basic, Müller Markt, apoteket och Douglas.

Är det möjligtvis lektyren från i går som är skyldig till detta? Nä för tusan, efter att Sascha höll på att elda upp hela lägenheten genom att power-elda ungefär tio gånger för mycket ved i braskaminen har jag väl förtjänat lite lugn och ro.

Vårstädning på skönhetsfronten kan jag också kalla det. Det föll regn i dag och vet ni – det var äkta vårregn, jag svär. Det droppade från en hög och ljus himmel och rörde upp en massa vårlukter. Och i söndags var bron Wittelsbacherbrücke över Isar så full med folk i solglasögon att man inte kunde se asfalten på trottoarerna. Kan det vara så att våren har kommit för att stanna? Förrförra året satt jag på Biergarten första gången den 21 januari. Hoppas, hoppas …

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>