© 2011 Linda Feuerwerke

Anke om snålhet

Jag gillar den tyska komikern Anke Engelke väldigt mycket. Hon är både söt och rolig och förut jag tittade alltid på hennes sketch-show Ladykracher som gått på TV i evigheter. Allt är förstås inte roligt, men hennes sketch om att fira nyårsafton med nära vänner är helt otrolig (appropå det jag skrev om snålhet i går).

För er som inte kan tyska handlar det helt enkelt om en lyckad nyårsmiddag som slutar med sura miner när värdparet ber sina gäster om ett litet bidrag till maten och smällarna (obs: det var uppgjort innan). Självklart är det ingen som vill betala. Väldigt roligt, men samtidigt sorgligt. För visst har ni också varit med om liknande situationer?

Silvester feiern mit Freunden

Foto: © Maja Dumat / pixelio

2 Comments

  1. Posted januari 25, 2011 at 17:20 | #

    Roligt :-)

  2. Linda
    Posted januari 25, 2011 at 19:16 | #

    Visst va! :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>