© 2011 Linda IMG_5980_700

Laddar för Köln

På lördag åker jag som sagt till Köln och världens största godismässa (ISM). Där ska jag representera en av mina nyare PR-kunder, ett spännande svenskt företag som är på väg in på den tyska marknaden. Hela mitt kontor är därför ett färgglatt sockerparadis fram till lördag eftermiddag. Pressmapparna innehåller nämligen bamsiga godisklubbor som nu pryder fönstren, bokhyllan och skrivbordet i mitt lilla home office – det tar emot att inte bara riva upp all plast och sluka hela rasket! :)

2 Comments

  1. Stefan
    Posted januari 25, 2011 at 22:26 | #

    ”Glöm inte din tandborste” känns som en extra viktig uppmaning inför denna resa… :-)

  2. Linda
    Posted januari 25, 2011 at 22:43 | #

    Jo du, det blir nog fjorton tandborstar för min del och en tid hos tandläkaren för löständer! ;)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>