© 2011 Linda IMG_6034_klein

Veckans restaurang: Hotel Lux

Jag har en liten förkärlek till hotellbarer och hotellrestauranger. Här i München finns det en hel hop hotell, där man kan äta som en kung. Favoriten för tillfället är det lilla hotellet Lux i närheten av Platz, där en av Saschas polare har tagit över som restaurangchef. Världens mysigaste inredning med röda soffor, vackra speglar och stämningsspridande lampor. Där smorde jag kråset i går med en kokos-morotssoppa, rabarbersaft och prosecco (slank linje eftersom jag ju åker på godismässa i dag på eftermiddagen.

Hotell Lux hittar ni på Ledererstraße 13. Bäst är att boka i förväg.

Vi hörs lite senare från Köln!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>