© 2011 Linda IMG_6090_7002

Japp, godisnörden har fått härja fritt i dag

Här lite kärlek från mig till mina fina blogg-läsare! I dag var precis lika mycket på gång som i går, men några minuters fritid på denna världens roligast mässa räckte till för att godisnörden Linda KE skulle göra världens hetaste fynd – godistatueringar för tungan! Smakar underbart, håller nästan 20 minuter och boostar garanterat hångelfaktorn! ;)

På snabbvisit i montern från det stora landet i väst hittade jag plan B i fall Sascha skulle ledsna – en riktig karlakarl med söta fjädrar!

Och ni som tror att det bara är att hååååva in godis i stora kassar misstar er – eller vad säger ni om denna provsmakarpåse i frimärksformat?

Jag blev faktiskt intervjuad av en tysk tidning i dag angående godisvanorna uppe hos oss i Skandinavien (som vanligt roligt att sitta i ”andra änden” vid en intervju). Bland annat blev jag ombedd att ge exempel på särskilt omtyckt godis. Då passade jag på att slå ett slag för mina älskade hallonskallar – det bästa godiset i världen!

2 Comments

  1. Posted februari 1, 2011 at 22:23 | #

    Nej, Linda, det bästa godiset i världen var Fazers Vinterkatten. Jag ”exporterade” de till alla vänner i Tyskland. Men tyvärr har Fazer slutat att tillverka dem. För lite efterfrågan. :( Jag har väl inte köpt tillräckligt..

  2. Linda
    Posted februari 2, 2011 at 01:51 | #

    Oj, det känner jag inte till. Attans! Hatar att missa saker och ting! :(

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>