© 2011 Linda Himmel över München

Och lite rätt hade jag! : )

När jag rullade in till München i går eftermiddag strålade solen på en blå himmel. Långt borta var snöslasket i ett svinkallt Köln och det ännu gråare duggregnet i Frankfurt. Då kände jag mig riktigt nöjd med att vara hemma.

På grund av sömnbrist de senaste dagarna åkte jag vilse med S-Bahn i dag på morgonen (inte illa efter tio år i en och samma stad). Men jag repade mig ganska snart. Vid femtiden var jag på BMW:s huvudkontor och intervjuade en av cheferna där till en artikel, vilket var jätteintressant.

Men nu tar jag kväller (som morfar brukar säga).

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>