© 2011 Linda IMG_6127_700

Lite bayersk graffiti

Solen skiner som en guldklimp på himlen och det blåser friska vindar som om hela naturen är på g och vårstädar bort vintern. Jag och Sascha tog en fantastisk långpromenad längs Isar, från Gärtnerplatz ända till hans föräldrar i Harlaching. En och en halv timme tog det. Var tvungen att fota lite grafitti under en av broarna längs vägen – bayerska pirater minsann (se den blå-vita fanan). Roligt!

I dag sitter vi inne som ett annat 80-årigt äkta par – maken åkte på matförgiftning för en vecka sedan och har fortfarande inte hämtat sig. Själv är jag dunderföryld sedan i går och måste skriva klart texten från i går samt peppa upp fotona vi tog på BMW.

I morgon måste jag nog leta upp något Reformhaus i närheten och reformera upp min hälsa med lite nya örter och läbbiga dekokter. Jag är alldeles för förkyld, alldeles för ofta. Och det i kurorternas och naturmedicinens förlovade land. Nej, det här går inte …

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>