© 2011 Linda Hasselhoff_klein-450x600

När vet man att man är riktigt förtyskad?

Jo, när man är ledsen för att kompisarna går till Deutsches Theater i kväll för att  se David Hasselhoff live – och jag måste stanna hemma och jobba hela kvällen.

När jag gräver upp min gamla fan-shirt och känner mig tråkig och besviken och ledsen och så himla sugen att se the Hoff rocka sin största publik i hela världen – den tyska.  Och när jag fortsätter bankandet på tangentbordet med Tysklands inofficiella nationalsång i öronen:

Ja, då vet man att man är riktigt jäkla förtyskad! ;)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>